Αρχική Σελίδα Νέα

Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Παρακαλώ στείλετε τους σεβασμούς μας στον κ. Li και σιγουρευτείτε με τον ότι η συνεργασία μας θα είναι μακροπρόθεσμη. Επίσης θα είμαι στην έκθεση του Ντουμπάι για να σας επισκεφτώ και να κάνω μια νέα διαταγή. Ελπίδα να είναι καλή έναρξη της συνεργασίας μας «μακροπρόθεσμο».

—— B.P. Από την Αίγυπτο

Είναι ένας μεγάλος χρόνος να εργαστεί με τη Amy και σκέφτομαι ότι και οι δύο έχουμε έναν μεγάλο χρόνο! Είναι μεγάλη στην επικοινωνία και λύνει τα προβλήματά μου εγκαίρως. Πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με Tebiete Rubber Prouducts Company για πολύ καιρό.

—— Ο κ. Μωάμεθ από την Τουρκία

Έχω διατάξει τα παρεμβύσματα ελαίου σε TBT για 2 έτη. Ο πρώτος χρόνος που συναντηθήκαμε ήταν στη Γερμανία και αγαπώ το χρώμα και την ποιότητα του παρεμβύσματος ελαίου σας. Η τιμή είναι εντάξει για με επίσης εγώ σκέφτεται ότι η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια επιχείρηση που έχει και την ακεραιότητα και την ποιότητα.

—— Ο κ. Robert από την Αμερική

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο για την υδραυλική αντλία;

Πώς να επιλέξει το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο για την υδραυλική αντλία;

[2020-07-18 15:49:17]
Πώς να επιλέξει το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο για την υδραυλική αντλία;; Οι υδραυλικές ρευστές σφραγίδες διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο σε ποικίλο εξοπλισμό, από τα τρακτέρ, τους εκσκαφείς και άλλο πλαϊνό εξοπλισμό στην κατασκευή του εξοπλισμού όπως οι μηχανές και οι συμπιεστές σχηματοποίησης εγχ... Διαβάστε περισσότερα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Automechanika Σαγκάη 2019

Automechanika Σαγκάη 2019

[2020-01-03 11:34:37]
Από τις 3 ως τις 6 Δεκεμβρίου 2019, το ειδικό λαστιχένιο εργοστάσιο προϊόντων Hebei συμμετείχε στην έκθεση μερών αυτοκινήτου της Σαγκάη Φρανκφούρτη. Στην έκθεση, θα επιθυμούσαμε τους φίλους από για να παρουσιάσουμε σε όλο τον κόσμο σχεδόν 400 είδη προϊόντων της επιχείρησής μας. Πολλοί πελάτες από τη ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1