Αρχική Σελίδα

Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Παρακαλώ στείλετε τους σεβασμούς μας στον κ. Li και σιγουρευτείτε με τον ότι η συνεργασία μας θα είναι μακροπρόθεσμη. Επίσης θα είμαι στην έκθεση του Ντουμπάι για να σας επισκεφτώ και να κάνω μια νέα διαταγή. Ελπίδα να είναι καλή έναρξη της συνεργασίας μας «μακροπρόθεσμο».

—— B.P. Από την Αίγυπτο

Είναι ένας μεγάλος χρόνος να εργαστεί με τη Amy και σκέφτομαι ότι και οι δύο έχουμε έναν μεγάλο χρόνο! Είναι μεγάλη στην επικοινωνία και λύνει τα προβλήματά μου εγκαίρως. Πιστεύω ότι θα συνεργαστώ με Tebiete Rubber Prouducts Company για πολύ καιρό.

—— Ο κ. Μωάμεθ από την Τουρκία

Έχω διατάξει τα παρεμβύσματα ελαίου σε TBT για 2 έτη. Ο πρώτος χρόνος που συναντηθήκαμε ήταν στη Γερμανία και αγαπώ το χρώμα και την ποιότητα του παρεμβύσματος ελαίου σας. Η τιμή είναι εντάξει για με επίσης εγώ σκέφτεται ότι η ποιότητα είναι πραγματικά υψηλή. Είναι δύσκολο να βρεθεί μια επιχείρηση που έχει και την ακεραιότητα και την ποιότητα.

—— Ο κ. Robert από την Αμερική

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η περιοχή εργοστασίων έχει έναν τομέα αποθηκών εμπορευμάτων 5.000 τετραγωνικών μέτρων, ένας σύγχρονος τομέας γραφείων 2.000 τετραγωνικών μέτρων, ένας χώρος υποδοχής πελατών για την επίδειξη προϊόντων περισσότερων από 3.000 τετραγωνικών μέτρων, και άλλων τόπων συναντήσεως στο πάρκο.

  Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
  Αποδοτικός και προηγμένος προσχηματίζοντας τις μηχανές έχει την υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, γρήγορη ταχύτητα συγχρονισμού, πολύ μειώνοντας τα απόβλητα των πρώτων υλών παραγωγής, και αποδοτικότερος και της εξοικονόμησης ενέργειας η μηχανή εγχύσεων κόλλας είναι επί παραγγελία και αγορασμένη στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις. Όλα τα μέρη κλειδί εισάγονται και η να βουλκανίσει παρεμβυσμάτων ελαίου μηχανή είναι κενή. Η βουλκανίζοντας μηχανή, σύνθετη φόρμα, αληθινά υψηλή αποδοτικότητα, υψηλή προστασία του περιβάλλοντος, χαμηλή απώλεια, χαμηλά απόβλητα, μειώνει πολύ τις δαπάνες παραγωγής όλες οι σειρές προϊόντων έχουν το βαθμό δοκιμής κούρασης, τα πειράματα δοκιμής κούρασης θα γίνουν μετά από την παραγωγή και την έρευνα και την ανάπτυξη, η ποιότητα των προϊόντων είναι ακριβής έλεγχος και ακυρώνει τη ροή των κάτω του μετρίου προϊόντων στην αγορά.

  Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  Η κόλλα υιοθετεί το προϊόν Λόρδου της Γερμανίας, η παγκόσμια πρώτη συγκολλητική δύναμη, σταθεροποιητής καλύτερης ποιότητας. Συνεργαζόμαστε επίσης στενά με την ομάδα της Ταϊβάν Changhong για να αγοράσουμε το πρώτης τάξεως λάστιχο, το οποίο είναι wear-resistant, ανθεκτικό, και ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Από τις πρώτες ύλες στα προϊόντα, αυστηρά ο έλεγχος κάθε ποιοτικό εμπόδιο, εστίαση στην ενότητα, υπερνικημένες δυσκολίες, συνεχίζει να βελτιώνεται, και επιστημονικά πειράματα για να καταστήσει την ποιότητα των προϊόντων πιό αξιόπιστη εφαρμόστε μια πολυ-σηκωμένη με δίκρανο προσέγγιση, λάβετε τα πολλαπλάσια μέτρα ταυτόχρονα, παρακολουθήστε την αγορά, και καινοτομήστε.

  Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

   

  •      Είμαστε οι manufactory λαστιχένιου Products.We έχουμε το εμπορικό σήμα μας Tebiete για τα όλα προϊόντα μας και είναι ένα κινεζικό γνωστό εμπορικό σήμα ήδη. Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς προσφέρετε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Για παράδειγμα, προσφέρουμε την εκτύπωση λογότυπων στα προϊόντα μας και προσαρμόζουμε το μέγεθος προϊόντων. Παρακαλώ παρέχετε το δείγμα σας σε μας και θα αναπτύξουμε τα προϊόντα εξαρτώμαστε από τα δείγματα ή την απαίτησή σας.
  • Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0 
  • Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1
  •      Το Tebiete Rubber Products Company σιγουρεύεται πάντα οι πελάτες ότι μας θα αγαπούσαν να έχουν μια μακροπρόθεσμη συνεργασία. Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε μια win-win επιχείρηση με τους πελάτες μας και τους ίδιους. 

   

   

 • Ε & Α

   

  • Από το 2014, Tebiete Rubber Products Company προσκάλεσε έναν καθηγητή των λαστιχένιων προϊόντων για να συζητήσει μία φορά το χρόνο για την αγορά πρώτης ύλης. Θα διαρκούσε 1 εβδομάδα για να αναλύσει την πρώτη ύλη του λάστιχου και έγραψε την έκθεση για να εξασφαλίσει ποιότητα του λάστιχου.  

  •  
  • Από το 2015, λαστιχένια προσόντα προϊόντων συμπεριφοράς Tebiete Rubber Products Company για να σιγουρευτεί κάθε χρόνο ότι Tebiete Rubber Products Company έχει το μεγάλο λάστιχο για να παραγάγει τα προϊόντα. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Amy

Τηλ.:: 0086 15093381749

Φαξ: 86-319-4229166

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)