Αρχική Σελίδα

Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε manufacturer.focused στα αυτόματα ανταλλακτικά των παρεμβυσμάτων ελαίου, των ζωνών Drive, Tensioners ζωνών, των μονταρισμάτων μηχανών, των λαστιχένιων δακτυλίων, των φλυτζανιών φρένων και των δακτυλίων ράβδων Troque περισσότερο από 22 έτη.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Julu, επαρχία Hebei, μια αυτοκινητική λαστιχένια βάση παραγωγής, η οποία είναι στενή στο σταθμό φόρου Julu της οδού ταχείας κυκλοφορίας Xingheng. Ειδικεμένος στην παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων παρεμβυσμάτων ελαίου μηχανοκίνητων οχημάτων, της κρεμάστρας άξονων μετάδοσης, torsion του λαστιχένιου πυρήνα, της υποστήριξης πιάτων χάλυβα, του υποστηρίγματος μηχανών, του στολίσματος, του σφραγίζοντας δαχτυλιδιού και άλλων λαστιχένιων μερών. Το εργοστάσιο έχει έναν τομέα αποθηκών εμπορευμάτων 2.000 τετραγωνικών μέτρων, έναν σύγχρονο τομέα γραφείων 2.000 τετραγωνικών μέτρων, και μια επίδειξη προϊόντων και έναν χώρο υποδοχής πελατών περισσότερων από 3.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η επιχείρηση έχει μια μοναδική τεχνολογία παραγωγής και έναν προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής. Η υψηλή αποδοτικότητα και η υψηλή ακρίβεια που προσχηματίζουν τη μηχανή έχουν την υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, γρήγορη ταχύτητα παραγωγής, και μειώνουν πολύ τα απόβλητα υλών, αποδοτικότερα και της εξοικονόμησης ενέργειας παραγωγής των πρώτων Η μηχανή εγχύσεων κόλλας είναι προσαρμοσμένη προμήθεια στην ακριβή συμφωνία με τις απαιτήσεις. Τα συστατικά κλειδιά είναι όλα εισαγόμενα μέρη. Η να βουλκανίσει παρεμβυσμάτων ελαίου μηχανή είναι όλη η κενή να βουλκανίσει μηχανή και η σύνθετη φόρμα. Οι διάφορες σειρές προϊόντων έχουν το επίπεδο δοκιμής κούρασης, μετά από την ολοκλήρωση της παραγωγής και της ανάπτυξης της κούρασης η δοκιμή θα γίνει, η ποιότητα των προϊόντων ελέγχεται αυστηρά, απαγορευμένα αναρμόδια προϊόντα στην αγορά.

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει της μοναδικό «ειδικό ειδικό», «Aigo», «Hai “AO» και άλλα γνωστά εμπορικά σήματα. Οι πωλήσεις έχουν ακτινοβοληθεί σε όλη τη χώρα τη σημαντικότερα αγορά μερών αυτοκινήτου και τα πρατήρια βενζίνης, γραφεία σε όλη τη χώρα.

Σαν ενισχυτικούς κατασκευαστές «της αυτοκινητικής Co. Dongfeng Nanchong, του ΕΠΕ», «της μηχανής diesel Wuxi Xilian που κατασκευάζουν τη Co., του ΕΠΕ», «της Co. αξόνων της Dana, του ΕΠΕ» και «της Co. τεχνολογίας ανατολικών αστεριών, ΕΠΕ», καταβάλλουμε πάντα καλύτερες προσπάθειές μας να συμβάλουμε τη δύναμή μας στους συνεργάτες μας. Σαν ένα από τα «τοπ δέκα διεθνή εμπορικά σήματα στη βιομηχανία μερών αυτοκινήτου της Κίνας», λαμβάνουμε πάντα υπόψη την αποστολή μας και την επιβεβαίωση των διάφορων βιομηχανιών. Σαν «εμπορική κάρτα Recommendedmerchant παγκόσμιου EXPO της Σαγκάη», δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε τον ειδικό στον κόσμο και να αφήσουμε τον κόσμο να ξέρει τον ειδικό.

 

Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Είχαμε περάσει IATF16949: 2016 και ISO9001: 2008 πιστοποίηση Qality.

Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : TBT

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hebei Te Bie Te Rubber Product Co., Ltd. Πιστοποιήσεις